"Met de bus of touringcar naar de Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam"

ITS-Reizen verzorgt voor u de gezelligste busreis met al uw vrienden of vriendinnen.

Van 15 tot en met 21 april openen de deuren van Nederlands gezelligste lifestyle-event: De Huishoudbeurs! Zeg maar ciao tegen de tijd, want deze vergeet je meteen zodra je samen met je vrienden en familie in onze onvergetelijke wereld stapt. Een wereld waarin jullie verrassende activiteiten beleven, nieuwe smaken proeven en winkelen tussen vele unieke producten.

Wat dacht je van dé lifehacks op het gebied van klussen, groene vingers ontwikkelen en koken als een pro? Of misschien wil je ervaren hoe dat ‘in het moment leven’ met simpele meditaties werkt. Krijg inzicht in hoe je van jouw huis een echt thuis maakt, hoor alles over de nieuwste modetrends en ga los in verschillende sportieve poses. Van comfort food tot vegetarische alternatieven, we serveren het met de beste (non-)alcoholische versnaperingen erbij. En het nodige entertainment uiteraard! Spot goede deals en laat je verwonderen door de nieuwste gadgets. Je vindt het allemaal op De Huishoudbeurs! Eén ding is zeker: dit uitje wil je niet missen. Dat beloven we je!

Helaas is de beurs ook dit jaar afgelast en kunnen we geen gezellige reizen aanbieden.

Terugblik Huishoudbeurs 2019...

Bron: YouTube kanaal Huishoudbeurs

Verzorgt ITS alles?

Per luxe bus of touringcar wordt u vervoert vanuit Friesland naar de RAI in Amsterdam.

Helaas is de beurs ook dit jaar afgelast en kunnen we geen gezellige reizen aanbieden.

 

Onze opstap plaatsen

Helaas gaat de huishoudbeurs in 2022 niet door! Voor leuke andere ideeën met de vrienden of vriendinnen groep, bel ons op 0515 – 576 700 of stuur een mail naar [email protected]

Veilig op pad met ITS-Reizen!

Wij rijden met de beste merken die er te krijgen zijn: Setra en Mercedes-Benz. Daarnaast beschikken onze chauffeurs over een flinke dosis ervaring, omdat wij jaarlijks rijden voor verschillende touroperators vanuit Nederland en daarbuiten. Wij kennen de wegen van Finland en Noorwegen tot aan Kroatië en Portugal.

Aangesloten bij KNV Nederland

Koninklijk Nederlands Vervoer is de koepelorganisatie voor het beroepspersonenvervoer.